Category Archives: Milky way

Nyhet: Naturfoto halvårskurs 2024

Nordlys Alta i mars – foto: Per Arne Askeland

Drømmer du om å ta naturfotograferingen et steg videre? Lære mer og oppleve mer? Fototurer til flere av verdens mest ikoniske naturperler; Finnmark og nordlys – samt nasjonalparker i USA og Island.
Alta folkehøgskole tilbyr et nytt samlingsbasert halvårskurs for voksne som strekker seg fra september 2024 til mai/juni 2025.

 

Dyrholaey, sørlige Island

Her får du mulighet til å fotografere høstfarger og nordlys på Finnmarks tak, Islands vulkanlandskap, nasjonalparker i sørvestre USA, fuglefjell med lunde og ørn, ulv og bjørn. Lær deg naturfoto, bildebehandling/Photoshop, timelapse og print/utstilling. På naturfoto halvårs får du samhold, inspirasjon og møter likesinnede. Du lærer om foto og friluftsliv, finner unike motiver og får tilbakemeldinger på bildene fra erfarne lærere.

Red-tailed Hawk

Kurset lenker flere av våre populære workshops sammen med flere nye temaer til en helhet som ender opp med en fotoutstilling på galleri i Alta ved kursets slutt.
Dette er et halvårskurs i folkehøgskolen som berettiger lån og stipend fra Statens lånekasse for utdanning.
Detaljer om pris, økonomi og søknadskjema finnes på folkehogskole.no/skole/alta/naturfoto

Kurset består av 6 samlinger, 4 i Alta + Workshop USA og Workshop Island, samt selvstendig arbeid med egne fotoprosjekt.

Sautso Canyon, Alta

Kursprogram

  • September – Alta
    (10. – 19. sept 2024)
    Innføring i kamerabruk og bildekomposisjon
    Nordlysfoto
    Landskapsfoto
    Sautso Canyon i høstfarger
    Turrutiner, kart, kompass og GPS
    (20. – 27. sept: Eget prosjekt I / Alt. Bjørn & ulv workshop Finland)
  • Thors Hammer, Bryce Canyon NP

    Oktober – USA
    (08. – 22. okt 2024) 14 dagers fotoworkshop i kremen av USAs nasjonalparker!
    Zion NP
    Bryce NP
    Canyonlands
    Arches
    Grand Canyon
    Monument Valley
    + flere flotte foto-perler i statene Utah, Nevada og Arizona!
    Storslåtte landskap, fugle og dyreliv + nattfoto av Melkeveien

  • Praktærfugl – foto: Per Arne Askeland

    November – Alta
    (20.11 – 28.11 -2024)
    Natt og nordlysfoto
    Hvalsafari
    Timelapse
    Presentasjon av bilder; Print
    Lyssetting/studio (Eget prosjekt II)

  • Nordlys i Alta  – foto: Per Arne Askeland

    Januar / februar – Prosjekt III
    (Alternativt USA workshop II; Arizona og New Mexico – 22.01 – 05.02 – 2025)

  • Mars – Alta
    (6. – 14. mars 2025) Eget prosjekt, planl. utstilling
    Fotosafari Varanger; vinterlandskap, fuglefjell og fuglefoto fra flytende kamuflasje

    Kyrkufell, vest-Island
  • April – Island
    (22.04 – 02.05 – 2025) 11 dagers fotoworkshop på Island! Vulkanlandskap, fosser, geysir, isbreer og fugleliv!
  • Mai/juni – Alta
    (26.05 – 06.06 – 2025) Landskap/wildlife i midnattsol!
    Bildebehandling; print av bilder – fotoutstilling galleri Alta
    Workshop Fuglefjell m lunde, alke, ørn – brushanespill på vidda!
Brushane

I tillegg til samlingene i Alta og workshopene vil det være enkeltdager satt av til nettbasert veiledning. Dette er en foreløpig plan mht datoer. Mindre justeringer kan komme frem til 15. mars 2024. Endelig plan med datoer vil da bli lagt ut og sendt søkerne.

Kursarrangør: Alta folkehøgskole, Alta.

Foto-workshop Nordlys/høstfarger 2023

Nordlysnatt ved Sautso Canyon – foto: Magnus Svensson

Alltid spennende å se hvordan flytting av en etablert workshop vil slå ut. Men nordlys kombinert med høstfarger i september ble en absolutt suksess! 6 dager (pluss nettene, selvfølgelig) med fotografering av nordlys, fargerike høstlandskap og tilbakemelding på bilder ga opplevelser og resultater i topp klasse – som du kan se på bildene her!

Høstspeiling – foto: Roger Myklebust

Første fototur gikk til en ospelund i full fyr med klar speiling i Sierravannet. Etter introduksjon i nattfoto og nordlysfoto gikk turen til et av Altas riktig mørke steder hvor vi snart fikk se nordlyset spille over himmelen.

Og slik fortsatte det med Sørøyas klippelandskap i forgrunnen. Ved kanten av Sautso (NordEuropas største Canyon) tok nordlyset helt av med mange farger og himmelen fylt helt opp!

Foto: Per Arne Askeland

Neste nordlys/høstfarge workshop kommer i september 2024.  Detaljer kommer på photography.no.

Kursarrangør: Askeland-Media SA og Alta folkehøgskole, Alta.

Foto-workshop Nevada, Utah og Arizona – oktober 2024

Thors Hammer, Bryce Canyon NP

08.10. – 22.10. – 2024
Let your American Dream come true! Gi deg selv 14 dager med fotografering og naturopplevelser i kremen av USAs nasjonalparker; The South-West!

På denne årstida er det sett med skandinaviske øyne behagelige temperaturer i Nevada, Utah og Arizona.

Redtail Hawk

Reiseruta går innom disse statene bl.a. via de berømte nasjonalparkene Zion og Bryce til Grand Canyon og ikoniske Monument Valley som ligger inne i Navajo Nation reservatet.
Natural Bridges National Monument byr på flere naturlige broer – et sted med spesielt lite lysforurensing – perfekt for nattfotografering/stjernehimmel!

Gode forhold for fotografering av Melkeveien

Videre på turen er nasjonalparkene Canyonlands og Arches to høydepunkter. Her fotograferer vi Mesa Arch i soloppgang (se bildet helt øverst) og Delicate Arch i solnedgang.   Capitol Reef er en mindre kjent nasjonalpark, men langs den 16 mil lange klippebarrieren finnes både wildlife og mange spennende landskapsmotiv! Vi møter også den typiske amerikanske landsby-kulturen i småbyene langs reiseruta, og fanger neonlysene på “The Strip” i Las Vegas kvelden før avreise.

Canyonlands NP

Det blir mye tid til egen fotografering underveis, men i tillegg går vi igjennom tema som Wildlife-fotografering, landskap, fargebruk, fuglefoto og nattfoto/stjerne-himmel.

Delicate Arch

Veiledning i bruk av kameraet for å lage timelapse inngår også. Med to veiledere på en forholdsvis liten gruppe blir det også god tid til en til en veiledning i praktiske fotosituasjoner. Ørkenområdene i USA byr også på friluftslivmessige utfordringer. Du får god innføring i dette for å kunne ha en trygg tur. Vi har gjennomført en rekke turer tidligere i disse områdene, og vet om mange gode lokaliteter for unike bilder.

Coyote

Underveis på reisen blir overnattingene vekselvis på moteller i nærheten av stedene vi skal besøke, og i telt på campgrounds i nasjonalparkene (ca halvparten av overnattingene er på motell).

Kursinformasjon
 Tidspunkt: 08.10. – 22.10. – 2024.
Pris kr 27.990,- inkl. overnatting*, telt og turutstyr, enkelte måltider**, samt transport etter ankomst Las Vegas Int airport, USA. Også inkl er adgang til nasjonalparker o.l. som nevnt i programmet. Bestilling av elektronisk visum for innreise (ESTA) er påkrevd, men ikke inkludert.

Monument Valley

Alt av foto-utstyr og personlig tur-utstyr medbringes av deltakerne. Anbefalt fotoutstyr: Digital speilrefleks systemkamera med 300 mm eller kraftigere teleline (evt. zoom), std. normalzoom samt vidvinkel for landskap og evt lyssterk vidvinkel for nattbilder/- stjernehimmel. Et stødig stativ samt ekstra batterier og batterilader er også på utstyrslista.

Scrub Jay
Scrub Jay

Turutstyr: Gode fjellsko/tursko, varme tur-klær, vind/vanntett jakke og bukse, ryggsekk (håndbagasje størrelse), sovepose, liggeunderlag, turtallerken/- bestikk og helst en stor duffelbag for innsjekket bagasje.
Alle deltakere tilsendes en mer detaljert pakkliste i god tid før avreise. Deltakere besørger selv reiseforsikring. Vi kan være behjelpelig med bestilling av flybilletter Oslo – Las Vegas t/r (eller Stockholm – Las Vegas t/r) mot et tillegg.

Zion National Park
Zion National Park

Kurset inkluderer en  nettbasert samling for planlegging og introduksjon i forkant av workshopen, samt en evaluering/bilde-gjennomgang i etterkant av kurset. Detaljer om disse samlingene kommer i programmet som sendes påmeldte deltakere.

Valley of the Gods

*(Gjelder pr.person  i dobbeltrom,  tillegg for enkeltrom betales ved kursslutt. Alle rom er med eget bad.)
**(Måltider som er inkl gjelder frokost hvor dette tilbys på overnattingsstedet. Øvrig bespisning skjer på spisesteder langs reiseruta, samt ved egne innkjøp av matvarer.)

Chimney Rock, Capitol Reef NP

Kursledere: Fotograf Per Arne Askeland, Alta (Underviser i fotografi ved Alta folkehøgskole) og freelancefotograf Magnus Askeland, Alta.
25+ års erfaring med fotoundervisning og workshops i Finnmark og på Nordkalotten og USA workshops siden 2017.
Max 12 deltakere.

Påmelding til perarne@photography.no
Påmelding skal inneholde navn, postadresse, mailadr. fødselsdato og telefonnummer.

Høstfarger i Zion NP

Frist for påmelding: 01.08. – 2024. Faktura for 40% av beløpet sendes ut fortløpende etter påmelding med 14 dagers betalingsfrist.
Restbeløpet faktureres 01.08.  – 2024. Prisforbehold ved betydelig prisstigning/ valutaendring.
Oppdatert kursprogram sendes deltakerne innen 10.08.  – 2024.
Ved avlyst kurs blir kursavgift refundert.
Kursarrangør: Askeland-Media SA, Alta og Alta folkehøgskole, Alta.

Foto-workshop California 2023

El Capitan, Yosemite NP – foto: Ninka Buter

14 dager med intensiv fotografering og store naturopplevelser på vår Fotoworkshop i USA er nylig over – og mange riktig flotte bilder ble resultatet! 

California Quail – foto: Per Arne Askeland

Vi startet med strålende sol i Point Reyes National Seashore nord for San Fransisco, med både flotte landskap, masse rovfugl og ikke minst en fotogen Elefantselkoloni!
Fargerik solnedgang ved Stillehavet og majestetiske Redwoodtrær i Samuel P. Taylor SP hørte også med før vi satte kursen mot ikoniske Yosemite National Park – hvor soloppgang ved El Capitan og solnedgang ved Half Dome var noen av høydepunktene! Etter snø-lanskap og vinterlige forhold i Yosemite stod Mojave-ørkenen for tur med sine karakteristiske Joshua-Tree. Neste stopp var Lake Isabella, hvor vi bl.a kunne se pelikaner på innsjøen.

Mesquite Dunes, Death Valley NP – foto: Inguna Abuce

Mange så frem til å oppleve og fotografere i Death Valley, og vi ble ikke skuffet! Flotte bilder fra både sanddynene i Mesquite Dunes og Zabriskie point ble resultatet. Med 2 dager i sommervarmen her ble det også tid til besøk til saltslettene på NordAmerikas laveste punkt – 85,5m og sennepsfargede Mustard Canyon.

Solnedgang Big Sur – foto: Andy Horner

Etter en natt i Pinnacles NP med rikt fugleliv og dramatisk fjell-landskap satte vi kursen mot Big Sur på Stillehavskysten. Her fikk vi dramatiske solnedganger mot et hav som slett ikke var stille for anledningen.

Vår USA workshop ble avsluttet med en  nettbasert samling i etterkant for tilbakemelding på bildene. Noen av disse ser du her.
Ny USA workshop er under planlegging, og vil trolig gå til Arizona, Utah og New Mexico. Detaljer kommer på photography.no.

Kursarrangør: Askeland-Media SA og Alta folkehøgskole, Alta.

Foto-workshop USA 2023

Half Dome, Yosemite NP
Half Dome, Yosemite NP

Red-tailed Hawk
Red-tailed Hawk

Let your American Dream come true! Gi deg selv 14 dager med fotografering og naturopplevelser i kremen av Californias nasjonalparker og naturområder!
På denne årstida er det med skandinaviske øyne behagelige temperaturer i California!

Mesquite Dunes, Death Valley NP
Mesquite Dunes, Death Valley NP

Reiseruta går innom  de berømte nasjonalparkene Death Valley og Yosemite med den ikoniske fjellklippen El Capitan og uendelige landskapsfoto-muligheter.  Her er det også et yrende fugle og dyreliv!

Zabriskie Point, Death Valley NP
Zabriskie Point, Death Valley NP

I Death Valley NP fanger vi kveldslyset i sanddynene i Mesquite Dunes, og morgenlyset på Zabriskie Point. En stopp på NordAmerikas laveste punkt (- 85,5 m) hører også med.

Melkeveien over Stillehavet,  Big Sur, CA

Coyote
Coyote

Turen starter med flere dager i Point Reyes National Seashore nord for San Fransisco som er kjent for sitt rike fugle og dyreliv. En egen variant av Elk finnes her (Tule Elk), og på en av de flotte sandstrendene fotograferer vi Elefantsel. Rovfugler som bl.a Redtail Hawk og American Kestrel finnes her – men lista er lang; dette er et fugleparadis som pleier å ligge helt i toppen av de nasjonale amerikanske fugletellingene!
Nattfoto med Melkeveien over Stillehavet hører også med her!

Landskap ved Lake Isabella
Landskap ved Lake Isabella

Vi møter også den typiske amerikanske landsby-kulturen i småbyene langs reiseruta og krysser “Golden Gate Bridge” på vei sørover.
En stopp ved Lake Isabella hører også med. Her er gode muligheter for fuglefotografering, og landskapet langs bredden av innsjøen byr også på mange fine motiver!

Det blir mye tid til egen fotografering underveis, men i tillegg går vi igjennom tema som Wildlife-fotografering, landskap, fargebruk, fuglefoto og nattfoto/stjerne-himmel.

El Capitan, Yosemite NP
El Capitan, Yosemite NP

Veiledning i bruk av kameraet for å lage timelapse inngår også. Med to veiledere på en forholdsvis liten gruppe blir det også god tid til en til en veiledning i praktiske fotosituasjoner. Nasjonalparkene i USA kan også by på noen friluftslivs-messige utfordringer. Du får god innføring i dette for å kunne ha en trygg tur. Vi har gjennomført en rekke turer tidligere i disse områdene, og vet om mange gode lokaliteter for unike bilder.
Underveis på reisen blir overnattingene vekselvis på moteller i nærheten av stedene vi skal besøke, og i telt på campgrounds i nasjonalparkene (ca 2/3 av overnattingene er på motell).

Kolibri

Kursinformasjon
 Tidspunkt: 24. januar – 7. februar 2023 – 14 dager.
Pris*: 27.900,-  inkl. mat**, overnatting***, telt og turutstyr, transport etter ankomst USA. Også inkl er adgang til nasjonalparker o.l. som nevnt i programmet. Alt av foto-utstyr og personlig tur-utstyr medbringes av deltakerne. Anbefalt fotoutstyr: Digital systemkamera med 300 mm (eller større)  telelinse (evt. zoom), std. normalzoom samt vidvinkel for landskap og evt lyssterk vidvinkel for nattbilder/- stjernehimmel. Et stødig stativ samt ekstra batterier og batterilader er også på utstyrslista.

0D3G3408
Tule Elk i søkeren, Point Reyes.

Turutstyr: Gode fjellsko/tursko, varme tur-klær, vind/vanntett jakke og bukse, ryggsekk (håndbagasje størrelse), sovepose, liggeunderlag, turtallerken/- bestikk og helst en stor duffelbag for innsjekket bagasje.

_MG_3259
Sandstrand i Point Reyes.

Alle deltakere tilsendes en mer detaljert pakkliste i god tid før avreise. Deltakere besørger selv reiseforsikring. Vi kan være behjelpelig med bestilling av flybilletter Oslo – San Fransisco (eller Stockholm – San Fransisco)  mot et tillegg.

Kurset inkluderer en  nettbasert samling for planlegging og introduksjon i forkant av workshopen, samt en evaluering/bilde-gjennomgang i etterkant av kurset (dato ikke fastsatt).  Detaljer om dette kommer i programmet som sendes påmeldte deltakere.

American Kestrel

*(Prisforbehold mht.  valutaendringer og prisstigning i USA.)
**(Måltider som ikke er inkl gjelder hele ankomstdagen og avreisedag. For øvrig er 8 middager/lunch underveis ikke inkl. Da er bespisning tilgjengelig på spisesteder langs reiseruta.)
***(Gjelder pr.person  i dobbeltrom,  tillegg for enkeltrom betales ved kursslutt. Alle rom er med eget bad.)

Kursledere: Fotograf Per Arne Askeland, Alta (Underviser i fotografi ved Alta folkehøgskole), freelancefotograf Magnus Askeland, Alta og naturfotograf Andy Horner, Åland.

_MG_3726
Golden Gate Bridge.

25+ års erfaring med fotoundervisning og workshops i Finnmark og på Nordkalotten.
Max 12 deltakere.

Påmelding/registrering av interesse: Send e-post til perarne(a)photography.no
Påmelding skal inneholde navn, postadresse, mailadr. fødselsdato og telefonnummer, samt ønske mht dobbelt/enkeltrom.

Frist for påmelding: 15/10 – 2022. Faktura for 30% av beløpet sendes ut fortløpende etter påmelding med 14 dagers betalingsfrist.
Restbeløpet faktureres 15/10 – 2022. Prisforbehold ved betydelige valutaendringer.
Oppdatert kursprogram sendes deltakerne innen 1/12 -2022.
Innbetalt kursavgift blir ikke refundert unntatt ved avlyst kurs fra arrangørs side.
Kursarrangør: Askeland-Media SA og Alta folkehøgskole, Alta.

Fotoworkshop USA; Utah, Arizona, Nevada og California!

5D4F4287Vår 14 dager lange foto workshop i sør-vestre USA er akkurat over, og det ble en stor suksess med opplevelsesrike dager og mange flotte motiv på minnekortene. 11 fotografer fra Norge, Sverige og Finland fikk oppleve nasjonalparker og verneområder som Zion, Joshua Tree, Antelope Canyon, Monument Valley, Valley of Fire, Kofa og Mojave. Foreløpig plan for neste USA-workshop er jan-feb 2021. Ta kontakt på e-post (askeland(a)naturfoto.net) for registrering av interesse. Man vil da få oppdatert informasjon direkte tilsendt og fortrinnsrett til plass på workshopen når det blir åpnet for påmelding.

Foto: Magisk nattehimmel i Kofa National Wildlife Refuge, AZ.

Nyhet: Fotoeventyr USA!

_MG_5403c2Det er allerede nå god interesse for vår nye USA workshop i jan-feb 2019. Du kan se frem til 14 dager med fotografering og opplevelser i det aller beste av amerikanske naturperler; Zion, _Bryce, Arches, Anelope Canyon og Monument Valley for å nevne noen av stedene vi besøker. Sjekk ut nærmere detaljer om workshopen og meld deg på  her!

Magiske Valley of Fire, Nevada – like etter solnedgang.

Foto-workshop Utah og Arizona 28.1. – 11.2. – 2019

Antelope Canyon
Antelope Canyon

Let your American Dream come true! Gi deg selv 14 dager med fotografering og naturopplevelser i kremen av USAs nasjonalparker; The South-West!
På denne årstida er det sett med skandinaviske øyne behagelige temperaturer i Nevada, Utah, Arizona og California.
Reiseruta går innom disse statene bl.a. via de berømte nasjonalparkene Zion og Bryce til ikoniske Monument Valley som ligger inne i Navajo Nation reservatet. Her drar vi med vår Navajo-guide inn i magiske Antelope Canyon, hvor lyset reflekteres i den røde sandsteinen og gir muligheter for helt spesielle bilder! Horseshoe Bend er et annet ikonisk motiv på reisen, og de mindre kjente Toadstool Hoodoos er absolutt verdt en fotostopp.

Canyonlands NP
Canyonlands NP

Videre på turen er nasjonalparkene Canyonlands og Arches to høydepunkter. Her fotograferer vi Mesa Arch i soloppgang (se bildet helt øverst) og Delicate Arch i solnedgang. Valley of Fire State Park har både flotte landskap – og spennende wildlife; her er det både fugleliv og en flokk bighorn som vi har gode muligheter for å spore opp.  Klassisk ørkenlandskap finner vi i Mojave National Preserve; her kommer kanskje ørkenrev eller coyote på besøk!
Vi møter også den typiske amerikanske landsby-kulturen i småbyene langs reiseruta, og fanger neonlysene på “The Strip” i Las Vegas kvelden før avreise.

Delicate Arch
Delicate Arch

Det blir mye tid til egen fotografering underveis, men i tillegg går vi igjennom tema som Wildlife-fotografering, landskap, fargebruk, fuglefoto og nattfoto/stjerne-himmel. Veiledning i bruk av kameraet for å lage timelapse inngår også. Med to veiledere på en forholdsvis liten gruppe blir det også god tid til en til en veiledning i praktiske fotosituasjoner. Ørkenområdene i USA byr også på friluftslivmessige utfordringer. Du får god innføring i dette for å kunne ha en trygg tur. Vi har gjennomført en rekke turer tidligere i disse områdene, og vet om mange gode lokaliteter for unike bilder.
Underveis på reisen blir overnattingene vekselvis på moteller i nærheten av stedene vi skal besøke, og i telt på campgrounds i nasjonalparkene (ca halvparten av overnattingene er på motell).

Monument Valley
Monument Valley

Kursinformasjon
 Tidspunkt: 28.1. – 11.2. – 2019.
Pris kr 21.990,- inkl. mat*, overnatting**, telt og turutstyr, transport etter ankomst Las Vegas Int airport, USA. Også inkl er adgang til nasjonalparker o.l. som nevnt i programmet, samt 1 stk std guidet tur i Antelope Canyon. Bestilling av elektronisk visum for innreise (ESTA) er også inkludert.

Bighorn i søkeren
Bighorn i søkeren

Alt av foto-utstyr og personlig tur-utstyr medbringes av deltakerne. Anbefalt fotoutstyr: Digital speilrefleks systemkamera med 300 mm eller kraftigere teleline (evt. zoom), std. normalzoom samt vidvinkel for landskap og evt lyssterk vidvinkel for nattbilder/- stjernehimmel. Et stødig stativ samt ekstra batterier og batterilader er også på utstyrslista.

Scrub Jay
Scrub Jay

Turutstyr: Gode fjellsko/tursko, varme tur-klær, vind/vanntett jakke og bukse, ryggsekk (håndbagasje størrelse), sovepose, liggeunderlag, turtallerken/- bestikk og helst en stor duffelbag for innsjekket bagasje.
Alle deltakere tilsendes en mer detaljert pakkliste i god tid før avreise. Deltakere besørger selv reiseforsikring. Vi kan sørge for bestilling av flybilletter Oslo – Las Vegas t/r (eller Stockholm – Las Vegas t/r) mot et tillegg.

Zion National Park
Zion National Park

Kurset inkluderer en  samling i Alta for planlegging og introduksjon i forkant av workshopen, samt en evaluering/bilde-gjennomgang i etterkant av kurset (17.1. og 21.2.). Deler av disse samlingene kan følges via skype. Detaljer om dette kommer i programmet som sendes påmeldte deltakere.

Forrest Gump Point
Forrest Gump Point

*(Måltider som ikke er inkl gjelder hele ankomstdagen og lunch avreisedag. For øvrig er 7 middager/lunch underveis ikke inkl. Da er bespisning tilgjengelig på spisesteder langs reiseruta.)
**(Gjelder pr.person  i dobbeltrom,  tillegg for enkeltrom betales ved kursslutt. Alle rom er med eget bad.)

Kursledere: Fotograf Per Arne Askeland, Alta (Underviser i fotografi ved Alta folkehøgskole), fotograf Andy Horner (Åland FHS), samt freelancefotograf Magnus Askeland, Alta.
25+ års erfaring med fotoundervisning og workshops i Finnmark og på Nordkalotten.
Max 12 deltakere.

Påmelding til askeland@naturfoto.net
Påmelding skal inneholde navn, postadresse, mailadr. fødselsdato og telefonnummer.

Kelso dunes, Mojave
Mojave

Frist for påmelding: 15.10. 2018. Faktura for 40% av beløpet sendes ut fortløpende etter påmelding med 14 dagers betalingsfrist.
Restbeløpet faktureres 15.10.  – 2018. Prisforbehold ved betydelige valutaendringer.
Oppdatert kursprogram sendes deltakerne innen 1. 11.  2018.
Ved avlyst kurs blir kursavgift refundert.
Kursarrangør: Alta folkehøgskole, Alta og Per Arne Askeland.