Kurs/Workshops

Digitalfoto 1
_AE_6276Kjøpt ny digital speilrefleks og vil lære mer om hvordan den kan brukes for å få gode bilder?
Dette kurset passer for deg som ikke har noe erfaring eller forkunnskaper i foto, men har et digitalt speilreflekskamera og ønsker å lære. Vi tar utgangspunkt i de fuksjoner og muligheter som finnes med moderne systemkamera i dag, og hjelper deg til å få bedre bilder.
Kurset går over 4 kvelder pluss en dagstur.
Kontakt askeland@naturfoto.net for mer info

Digitalfoto 2
Du har fotografert noe tidligere og vil lære mer om hvordan du kan få bedre bilder og behandle disse i Photoshop. Kurset bygger på Digitalfoto 1.
Dette kurset passer for deg som har digitalt speilreflekskamera og grunnleggende forkunnskaper i foto, og ønsker å lære mer. Du får tips til å komponere bildene bedre, innføring i kamerafunksjoner og digital bildebehandling, samt tilbakemelding på dine egne bilder.
Kurset går over 4 kvelder pluss en dagstur.
Kontakt askeland@naturfoto.net for mer info

Digitalfoto 3
Du har fotografert en del og ønsker å ta fotograferingen en steg videre.
Kurset bygger på Digitalfoto 2.
Dette kurset passer for deg som har digitalt speilreflekskamera og grunnleggende forkunnskaper i foto, og ønsker å lære mer. Du lærer mer om bildekomposisjon og hvordan fortelle med bilder. Innføring i nattfotografering/nordlys, HDR og digital “lysbildeserie”, samt tilbakemelding på dine egne bilder.
Kurset går over 4 kvelder pluss en dagstur.
Kontakt askeland@naturfoto.net for mer info

Digitalfoto 4
Du har fotografert en del, har grunnleggende kunnskaper i foto og bildebehandling; og ønsker å ta ett steg videre.
Kurset bygger på Digitalfoto 1 og 2.
Dette kurset passer for deg som har digitalt speilreflekskamera og grunnleggende forkunnskaper i foto og bildebehandling, og ønsker å lære mer. Hovedtemaer i kurset er planlegging og gjennomføring av egne prosjekt, lys og lyssetting (studio og portrett), lage egen fotobok, samt innramming og presentasjon av bilder. Ellers tips og veiledning på egne bilder og prosjekt.
Kurset går over 5 kvelder.
Kontakt askeland@naturfoto.net for mer info

Fotoworkshop Nordlys
_MG_9679b
Det er de siste dagene i november, og sola står under horisonten på 70 grader nord. Men lyset er ikke borte. Finnmark blir til et eldorado for fotografering med lange blå-timer, is og frostrøyk – og mulighet for himmelfenomen som perlemorskyer og nordlys.

Alta har en lang historie som sted for nordlysobservasjoner; vi vil oppsøke flotte landskap hvor nordlys og mørketidslys kan skape unike motiver! Etter utfluktene er det tid for bearbeiding/fremkalling av digitalfiler og bildevurdering. 5 dagers fotokurs på Alta folkehøgskole, Alta, Norge.
Mer info

Workshop/fotokurs fuglefjell
_MG_23267 dagers workshop og fotokurs på Alta folkehøgskole, Alta, Norge, med 3 dagers tur til fuglefjellet på Loppa øy. Vi vil gi deg spennende og avkoblende dager på øya Loppa lengst nord i Norge. Loppa har trolig det mest varierte fuglelivet av alle tilsvarende fuglefjell. I tillegg har øya en fantastisk flott natur. Nå også tur til havsulekoloni og spillplass for brushane!
Mer info

Varanger fuglefoto vinter-workshop
PAI_9165cReise i vinterFinnmark til Varanger i søk etter praktærfugl, stellers and, havørn og barske vinterlandskap. Nordsida av Varangerfjorden er kjent som en av Europas beste vinterlokaliteter for fugleobservasjoner. Overnatting i rorbuer/hytte med strøm. Inntil 2 netter/morgener i flytende kamuflasje for fotografering av praktærfugl er inkl. Mulighet for bearbeiding/ fremkalling av digitalfiler og bildevurdering underveis. 7 dagers workshop som arrangeres i mars.
Mer info

Leave a Reply